logo McDiver

Over McDiver

Mc Diver is opgericht op 01-02-2001 in Huissen, Arnhem en omgeving, door Ap Matteman met als primaire doel het free lance geven van duiklessen. Door de jaren heen is Mc Diver onder andere ingezet als de zakelijke kant van sommige gedachte spinsels. Vanuit McDiver zijn verschillende projecten gestart waarvan sommige nog lopen en sommige inmiddels een zachte dood zijn gestorven.

Zoeken en gevonden worden
Soms is er een duiker nodig om iets terug te vinden wat in het water verdwenen is. De eigenaar is vaak radeloos en als duiker is het vaak een leuke gelegenheid om weer eens ergens anders te duiken. Bij een telefoon kan natuurlijk geen garantie gegeven worden dat deze nog werkt, maar een losgeraakt roer van een boot en een anker van een sleepboot is het teruggevonden voorwerp weer prima bruikbaar. Meestal is dit in de omgeving van Arnhem, maar soms ook verder weg.

De meeste niet duiken gerelateerde zaken waarmee McDiver zich bezig houd zijn website, programmeer en marketing gericht. Dit in combinatie met de duikindustrie creert een ideale omgeving om te zoeken naar oplossingen en mogelijkheden zonder dat hieraan direct een (enorm) kostenplaatje aan vast zit.

Als free lance instructeur ben ik verbonden aan Duikschool Happy Bubbles waarvoor ik het dagelijks management leid en duiklessen geef.

Wie wil dit niet als kantoor McDiver
Dullert 48
6852ME
Huissen,
Gelderland
NL

Telefoon: 0654-607923
E-mail:

KvK: 09118689
BTW nr: NL001861481B02
Bank: NL57 TRIO 0254 6817 27 Prijsindicatie: $$

Leren duiken
Leren duiken is voor somige een enorme stap in het leven, afrekenen met angsten of de uitdaging aangaan om iets nieuws te leren. Het is daarom belangrijk dat je uitgebreid de tijd krijgt om de nieuwe vaardigheden te leren. Liever wat extra duiklessen dan behandeld worden als cash cow. Iedereen verdiend duikles in zijn of haar eigen tempo. Via McDiver geef ik duiklessen in Arnhem en omgeving. In het verleden gaf ik duiklessen voor ScubaWorld in Arnhem en na een wisseling van de eigenaar geef ik duiklessen bij Happy Bubbles, de enige PADI duikschool in Arnhem en omgeving. Inmiddels voer ik het dagelijks management voor Duikschool Happy Bubbles en draag zorg voor alles wat met de duikschool en duiklessen te maken heeft.
Behalve tevreden cursisten is een berichtje als dit natuurlijk altijd leuk:
Hoi Ap,

Afgelopen maand zijn wij in Thailand geweest en uiteraard hebben we daar ook gedoken. Na de hele dag bij Ko Ha te hebben gedoken zei onze gids Andy uit Dublin het volgende:
'I really want to meet your instructor! It's amazing how good you guys are after less then 10 dives'!

Nou meneer instructeur Ap, bij deze het compliment namens Andy!

Groet,
Sander & BrendaMcDiver maakt gebruik van Dive Center Management Software  voor de registratie en documentatie van studenten.

Link Facebook Link Instagram Link Twitter Link LinkedIn