PADI Introductieduik - Discover Scuba Diving.

PADI Discover Scuba Diving logo Je eerste duik is een ervaring om nooit te vergeten, voor het eerst onderwater adem te halen en gewichtloos te zijn. Ademen onderwater lijkt onnatuurlijk in het begin, maar binnen een paar minuten weet je niet beter en gaat het zonder er bij na te denken. Voel je vrij door gewichtloos door het water te zweven. Ervaar de rust onderwater, alleen het geluid van de bellen tijdens het uitademen.
Het is een ervaring die niet te beschrijven valt, maar ervaren moet worden.


You never get a Second chance for a First impression.
Het is de eerste keer dus belangrijk dat je een goede begeleiding krijgt. Alles wat je gaat doen is nieuw voor je en wellicht ben je zelfs een beetje gespannen over wat komen gaat. Het laatste wat je op dat moment wil is iemand die routinematig zijn of haar programma doet en je meeneemt naar het diepe terwijl je er nog niet klaar voor bent, een situatie die zich voordoet bij minder goede duikscholen. De introductieduik wordt bewust in het zwembad gedaan, in een zwembad zijn goede omstandigheden om rustig de duik te maken. Het zwembad in Westervoort is ideaal voor het maken van de duik.
Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding, dit in combinatie met rust en ontspanning zorgen ervoor dat je tijdens de introductieduik volop kan genieten.

Vrijwel iedere vrijdagavond kunnen we voor jou een introductieduik organiseren in zwembad de Pals in Westervoort, regio Arnhem - Nijmegen. De organisatie van de duik wordt gedaan door de professionele instructeurs / divemasters van Happy Bubbles, de enige PADI duikschool in de omgeving van Westervoort .

Introductieduik = FUN

Hoe ziet het programma van de PADI introductieduik er uit?

We verzamelen op vrijdagavond om 20:00 uur in de kantine van SportsPlanet in Westervoort  voor de introductieduik. Onder het genot van een drankje worden eerst de benodigde papieren ingevuld. Als dat gedaan is zal ik je alles vertellen wat nodig is om op een comfortabele manier onderwater te kunnen duiken. Ik leg je uit wat je moet doen, hoe de apparatuur werkt die we gaan gebruiken en wat we precies gaan doen in het zwembad. Na de uitleg is het tijd om het water op te zoeken, de benodigde duikapparatuur om te hangen en het water in te gaan. We doen alles stapje voor stapje en niets overhaast. Het is belangrijk dat we alles in jou tempo doen zodat je rustig kan wennen aan de wereld onderwater en met plezier terugdenk aan jou introductieduik.
Na afloop praten we nog even na over de duik en beantwoorden we alle vragen die er nog zijn.


Wat houdt jou tegen om een introductieduik te komen maken in Westervoort?

Introductieduik Duiker Kosten introductieduik:
Duur:
Start op:
Waar:

Wat moet je meenemen:


Vooropleiding:
Minimale leeftijd:
35,=
één avond
vrijwel iedere vrijdagavond
SportsPlanet Westervoort

zwemkleding, de rest verzorgen wij
als je zelf een duikbril en of vinnen hebt mag je die meenemen

geen
10 jaar ( 8 jaar bubble maker)

Spontane reactie:
Wij hebben een fijne introductieduik gehad en vanaf dat moment verslaafd geraakt. Gister onze PADI behaald bij Scuba Froggy Gili Trawangan, Indonesië. Groeten, .

Stap in het avontuur, kom naar Westervoort en ga een introductieduik doen. Leer nieuwe dingen en ontdek hoe leuk het is om in alle rust heerlijk onderwater te duiken.

Meer weten of afspreken?

Ik ben vrijwel iedere vrijdagavond in Westervoort waar ik je alles kan vertellen over een introductieduik. Om er zeker van te zijn dat ik tijd voor je heb zou ik het op prijs stellen als je hieronder even aangeeft dat je langs wil komen.
 
 
 


 
Jou volgende avontuur:

PADI Open Water Diver

Volg de "PADI Open Water Diver cursus - 's werelds meest populaire en meest erkende duikcursus. Een PADI Open Water Diver brevet is internationaal erkend en je kan daarmee overal ter wereld duiken.
De PADI Open Water Diver cursus is een investering voor het leven.

PADI Open Water Diver »

PADI LogoMcDiver

Dullert 48
6852ME Huissen
The Netherlands


Contactpersoon

Ap Matteman

+31 654 607923
PADI MSDT 939113 Price Range: $$
McDiver Logo