favicon.ico De cursus PADI Rescue Diver - McDiver f

Rescue duikerPADI Rescue Diver

Tijd voor een nieuwe uitdaging op duikgebied. Leer meer over jezelf. Verbeter je duiktechniek. Leer andere te helpen bij problemen. Een cursus waarbij je meer leert dan alleen duiken.
Durf jij de uitdaging aan?

De PADI Rescue duiker cursus, veelzijdig en leerzaam.

De cursus begint met een kennismaking met jezelf. Je zal leren om je manier van duiken te verbeteren en jezelf onder controle te houden. Voor je iemand kan helpen zal je zelf de situatie onder controle moeten hebben. Je doet oefeningen waarbij stap voor stap de verschillende technieken uitgelegd en aangeleerd worden. Uiteindelijk zal je er achter komen dat er meerdere oplossingen zijn om een probleem aan te pakken. Het belangrijkste is dat je gaat handelen en na deze cursus ben je daar op voorbereid.

Je leert eerst alles in het zwembad waarbij je alle tijd krijgt om het geleerde te herhalen. Uiteindelijk zal je de oefeningen nogmaals herhalen in het buitenwater. De cursus zal uiteindelijk worden afgesloten met scenario's waarbij jij al het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Wat je leert

Deelnamevereisten
Om mee te doen met de PADI Rescue Diver-cursus moet je
12 jaar of ouder zijn
PADI Adventure Diver zijn (of een kwalificerend brevet van een andere organisatie bezitten)
Binnen de voorafgaande twee jaar een opleiding in eerste hulp en reanimatie hebben gevolgd of een nog geldig diploma hebben (Vraag je instructeur naar reanimatie- en eerstehulpcursussen van Emergency First Response)

De cursus zal via Duikschool Happy Bubbles  worden gegeven.

Je volgende avontuur
Na de Rescue cursus heb je twee keuzes: Ga je voor Master Scuba Diver (Rescue duiker en 5 specialties) of begin je aan het professionele pad van Padi en begin je aan een Divemaster cursus.

Ik wil meer (persoonlijke) informatie over deze cursus.